Blog

News

IGEPA PAKO Open House 2023

Sep 04, 2023

Vabimo vas na naš tradicionalni Dan odprtih vrat, dne 14.9.2023  na sedežu podjetja v  Slovenski vasi (Slovenska vas 4c, 8261 Jesenice na Dolenjskem) s pričetkom ob 9.30 uri.

Ob tej priložnosti bomo svečano obeležili našo prvo obletnico v novi organizaciji pod imenom IGEPA PAKO -  združeni pod vodilom Variety. Service. Value.
V tem letu je bilo veliko novitet, ki bi vam jih želeli predstaviti, kar je razlog več, da nas obiščete in preživite čas z nami v prijetnem in sproščenem druženju.
 
Na voljo vam bo naša prodajno-servisna ekipa, ki bo odgovarjala na vprašanja, vezana na naš prodajni program in storitve, s poudarkom na strojno opremo predstavljeno v našem showroom-u, kjer si boste lahko ogledali rešitve vodilnih svetovnih proizvajalcev: Mimaki, Epson, Roland, Canon, HandTop, JWEI, Summa.
 
Ob tej priložnosti smo v sodelovanju s HandTop-om pripravili posebno promocijsko ceno za hibridni UV tiskalnik HT1600UV -  idealno rešitev za direktni tisk na fleksibilne materiale iz role ter na ploščaste materiale do širine 160cm. Namesto redne cene (52.800€) je ta odličen tiskalnik z možnostjo tiska CMYK in bele barve, zdaj možno kupiti s 30% popustom za 36.960€!
 
Opomba: bogata ponudba vrhunske hrane in dobre kapljice od 12.30 dalje.
 
Dobrodošli, veselimo se druženja z vami!
 
Vaša ekipa IGEPA Pako
 
Prosimo vas za potrditev vašega obiska po elektronski pošti info@igepa-pako.si.