Blog

News

Igepa Pako je uradni prodajno-servisni partner proizvajalca Mimaki za Hrvaško in Slovenijo

Nov 24, 2022

S ponosom obveščamo naše stranke, da so proizvodi proizvajalca Mimaki, enega največjih imen grafične industrije, sedaj vključeni tudi v ponudbi Igepa Pako. Tako so vam vodilne rešitve tega legendarnega japonskega proizvajalca na področju kvalitete tiska v domeni solventnih in LED UV tiskalnikov, kot tudi celovita tehnična podpora zanje, danes dostopnejši kot kadarkoli doslej.

Podjetje Mimaki Engineering je bilo ustanovljeno na Japonskem 1975 in od takrat dalje vodijo pri uporabi najnaprednejših tehnologij pri izdelavi izjemno preciznih tiskalnikov in rezalnikov širokih formatov, preizkušenih skozi generacije uporabnikov na vseh svetovnih trgih.

Danes je Mimaki globalno podjetje z lastnim razvojem in proizvodnjo celotnega nabora strojne opreme, programske opreme, barv za tiskalnike in potrošnega materiala.

V skladu z našo iskreno usmerjenostjo v nenehni razvoju ter poglobljenim tehničnim znanjem pridobljenim  skozi skoraj dve desetletji izkušenj in najmočnejšo servisno ekipo v regiji vas vabimo, da spoznate Mimaki, izkoristite vse prednosti, ki vam jih to sodelovanje ponuja ter tako izboljšate svoj proizvodni proces.